Рецептури Рецептури

Донат трюфельний

Кексовий донат зі смаком трюфелю, покритий темною м'якою помадкою.

Тісто

1,200 кг   Трюфельний кекс
0,600 кг   олія соняшникова
0,600 кг   яйця
0,180 кг   вода

Покриття

0,600 кг   М'яка глазур кондитерська темна

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси. 

Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 50 г. 

Параметри випікання:

Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.

Покриття: розтопити глазур до 40°C, (можна додати олію 10%), перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Покриті донати прикрасити різноманітними елементами декору. Охолодити.

Донат трюфельний