
Донат трюфельний
Донат трюфельний
Кексовий донат зі смаком трюфелю, покритий темною м'якою помадкою.
Тісто
1,200 кг | Трюфельний кекс | |
0,600 кг | олія соняшникова | |
0,600 кг | яйця | |
0,180 кг | вода |
Покриття
0,600 кг | М'яка глазур кондитерська темна |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі компоненти протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером до однорідної маси.
Формування: тісто викласти у підготовлені силіконові форми для пончиків вагою 50 г.
Параметри випікання:
Температура випікання 185°C. Тривалість випікання: 15-20 хв.
Покриття: розтопити глазур до 40°C, (можна додати олію 10%), перемішати до однорідної маси та покрити вироби (робоча температура 35°C). Покриті донати прикрасити різноманітними елементами декору. Охолодити.
