Рецептури Рецептури

Пончик Австрійський

Пончик з характерним дрібнопористим м'якушем та боками золотавого кольору.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,150 кг   Крафен Світ
0,200 кг   яйця
0,070 кг   маргарин
0,070 кг   дріжджі пресовані
0,012 кг   сіль
0,330 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 27-28°C. Закруглити заготовки. Попереднє вистоювання 15 хв. Сформувати заготовки по 0,050 кг. Кінцеве вистоювання 40-45 хв. при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75%. Перед жаркою підсушити заготовки 15-20 хв.

Смаження у фритюрі:

Час смаження: 3 хв., 3 хв. у фритюрному жирі при температурі 180°C.

Пончик Австрійський