Рецептури Рецептури

Окрайці сонячні

Невеличкі булочки на гарбузово-морквяному смузі та заквасці з самобутьньою смако-ароматикою та приємним смаком.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
3,000 кг   дріжджі пресовані
2,000 кг   сіль
3,000 кг   Аморе Р Італійська
8,000 кг   олія соняшникова
20,000 кг   ЛЕКВАР Сонячний бурштин
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
48,000 кг   вода
3,000 кг   Голден Нектар
3,000 кг   Гамма Фреш
0,350 кг   Пропацет

Наповнювач

7,000 кг   ядро соняшникового насіння
7,000 кг   насіння гарбуза

Декор

5,000 кг   насіння гарбуза

Спосіб приготування

Тісто: загальний заміс тіста: 5 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Додати наповнювач та домісити на 1-й швидкості протягом 1-2 хв. Температура тіста 24-26°С. Вологість тіста 39,2%. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Розкатати тісто до товщини 8-10 мм, розмір заготовки 12х8 см, вага тістової заготовки 0,077-0,080 кг. Покласти на листи. Кінцеве вистоювання 35-50 хв. при температурі 34-35°С та відносній вологості 70%. Перед випіканням посипати гарбузовим насінням.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 245-255°С. Тривалість випікання 6-8 хв., з парозволоження на початку випікання. Час випікання може змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Окрайці сонячні