Окрайці сонячні
Окрайці сонячні
Невеличкі булочки на гарбузово-морквяному смузі та заквасці з самобутьньою смако-ароматикою та приємним смаком.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
3,000 кг | дріжджі пресовані | |
2,000 кг | сіль | |
3,000 кг | Аморе Р Італійська | |
8,000 кг | олія соняшникова | |
20,000 кг | ЛЕКВАР Сонячний бурштин | |
1,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
48,000 кг | вода | |
3,000 кг | Голден Нектар | |
3,000 кг | Гамма Фреш | |
0,350 кг | Пропацет |
Наповнювач
7,000 кг | ядро соняшникового насіння | |
7,000 кг | насіння гарбуза |
Декор
5,000 кг | насіння гарбуза |
Спосіб приготування
Тісто: загальний заміс тіста: 5 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Додати наповнювач та домісити на 1-й швидкості протягом 1-2 хв. Температура тіста 24-26°С. Вологість тіста 39,2%. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Розкатати тісто до товщини 8-10 мм, розмір заготовки 12х8 см, вага тістової заготовки 0,077-0,080 кг. Покласти на листи. Кінцеве вистоювання 35-50 хв. при температурі 34-35°С та відносній вологості 70%. Перед випіканням посипати гарбузовим насінням.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 245-255°С. Тривалість випікання 6-8 хв., з парозволоження на початку випікання. Час випікання може змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.