Рецептури Рецептури

Хлібці Тіабатта

Десертні хлібці з темним, вологим м'якушем та фруктовим наповненням.

Тісто

0,300 кг   борошно пшеничне в/г
0,600 кг   борошно житнє обдирне
0,150 кг   Бородіно Мікс
0,100 кг   екстракт житньо-солодовий
0,015 кг   сіль
0,150 кг   Джеммі Лайт Угорська Слива
0,030 кг   картопляні пластівці
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,002 кг   італійські трави
0,150 кг   родзинки
0,750 кг   вода

Декор

0,050 кг   манна крупа

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 30-40 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто розкатати в пласт на столі, використовуючи манну крупу, товщиною 1,5 см. Потім нарізати на шматочки прямокутної або квадратної форми. Перенести на листи для випікання. Остаточне вистоювання провести при температурі 34-36°С протягом 40-50 хв. (залежно від маси тістової заготовки).

Параметри випікання:

210-200°С з додаванням пари на початку випікання.

Час випікання: 12-15 хв. (залежно від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки). 

Хлібці Тіабатта