
Хлібці Тіабатта
Хлібці Тіабатта
Десертні хлібці з темним, вологим м'якушем та фруктовим наповненням.
Тісто
0,300 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,600 кг | борошно житнє обдирне | |
0,150 кг | Бородіно Мікс | |
0,100 кг | екстракт житньо-солодовий | |
0,015 кг | сіль | |
0,150 кг | Джеммі Лайт Угорська Слива | |
0,030 кг | картопляні пластівці | |
0,020 кг | дріжджі пресовані | |
0,002 кг | італійські трави | |
0,150 кг | родзинки | |
0,750 кг | вода |
Декор
0,050 кг | манна крупа |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 30-40 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто розкатати в пласт на столі, використовуючи манну крупу, товщиною 1,5 см. Потім нарізати на шматочки прямокутної або квадратної форми. Перенести на листи для випікання. Остаточне вистоювання провести при температурі 34-36°С протягом 40-50 хв. (залежно від маси тістової заготовки).
Параметри випікання:
210-200°С з додаванням пари на початку випікання.
Час випікання: 12-15 хв. (залежно від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).
