Рецепти
Хлібці Тіабатта

Десертні хлібці з темним, вологим м'якушем та фруктовим наповненням.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,300 кг борошно пшеничне в/г
0,600 кг борошно житнє обдирне
0,150 кг Бородіно Мікс
0,100 кг екстракт житньо-солодовий
0,015 кг сіль
0,150 кг Джеммі Лайт Угорська Слива
0,030 кг картопляні пластівці
0,020 кг дріжджі пресовані
0,002 кг італійські трави
0,150 кг родзинки
0,750 кг вода
Декор
0,050 кг манна крупа

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 30-40 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Тісто розкатати в пласт на столі, використовуючи манну крупу, товщиною 1,5 см. Потім нарізати на шматочки прямокутної або квадратної форми. Перенести на листи для випікання. Остаточне вистоювання провести при температурі 34-36°С протягом 40-50 хв. (залежно від маси тістової заготовки).

    Параметри випікання:

    210-200°С з додаванням пари на початку випікання.

    Час випікання: 12-15 хв. (залежно від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки). 

Хлібці Тіабатта