Рецептури
Булочки здобні ванільні

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,015 кг Софт Тач
0,060 кг дріжджі пресовані
0,010 кг сіль
0,150 кг цукор
0,100 кг яйця
0,100 кг маргарин
0,300 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    З'єднати всі інгредієнти та замісити тісто: 4 хв. на 1-ій швидкості та 6 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 23-25°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити на заготовки масою по 0,100 кг. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%.

    Параметри випікання:

    Ротаційна піч: температура випікання 210-190°С протягом 10-12 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси заготовок).

Булочки здобні ванільні