![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Булочки маїсові
Булочки маїсові
Булочки мають ніжний, злегка солодкуватий кукурудзяний смак, апетитний аромат кукурудзяного борошна та сонячний золотисто-жовтий колір.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | Фієста Маїс | |
5,000 кг | Голден Нектар | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,500 кг | дріжджі пресовані | |
8,000 кг | олія соняшникова | |
2,000 кг | сіль | |
50,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 35,8%. Бродіння тіста 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою 0,048-0,050 кг, заформувати. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 230°C протягом 5-7 хв. з подачею пари. Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
![Булочки маїсові](https://www.zeelandia.ua/recipes/dribnoshtuchni-vyroby/bulochky-maisovi/@@images/image-400-da22277f086161b5f6e7d9380f5d57e9.png)