Рецептури Рецептури

Булочки маїсові

Булочки мають ніжний, злегка солодкуватий кукурудзяний смак, апетитний аромат кукурудзяного борошна та сонячний золотисто-жовтий колір.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
15,000 кг   Фієста Маїс
5,000 кг   Голден Нектар
1,500 кг   Нордікс Супер Нью
2,500 кг   дріжджі пресовані
8,000 кг   олія соняшникова
2,000 кг   сіль
50,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 6-8 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Вологість тіста 35,8%. Бродіння тіста 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою 0,048-0,050 кг, заформувати. Остаточне вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 230°C протягом 5-7 хв. з подачею пари. Параметри випікання можуть змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Булочки маїсові