Рецептури Рецептури

Булочка Кавове зернятко

Здобні булочки з високим вмістом какао, довго зберігають свіжість та шоколадно-кавовий аромат.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
40,000 кг   ЛЕКВАР Кавовий агат
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
5,000 кг   дріжджі пресовані
1,500 кг   сіль
15,000 кг   цукор
15,000 кг   олія соняшникова
33,000 кг   вода

Наповнювач

10,000 кг   Шарлі Деко Дарк

Спосіб приготування

Тісто: заміс тіста: 4 хв. на першій швидкості, 6 хв. на другій швидкості. Температура тіста 27-28°C. Бродіння тіста: 20-30 хв. в умовах цеху. Поділити на шматки по 0,080 кг та сформувати заготовки. Кінцеве вистоювання 45-60 хв. при температурі 35 -37°С та відносній вологості повітря ±75%. Після вистоювання зробити надріз.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 190°C протягом 10-12 хв.

Булочка Кавове зернятко