Рецептури
Багет Грісполєнта

Високий вміст вітамінів, клітковини та протеїнів. Крафтова текстура. Фруктові нотки.

Тісто

0,900 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   борошно житнє обдирне
0,500 кг   Живі зерна Фрутті
0,005 кг   Екстра Бейк
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,017 кг   сіль
0,450 кг   вода

Декор

0,100 кг   манна крупа

Спосіб приготування

Тісто:

З'єднати всі інгредієнти згідго рецептури та замісити тісто 5 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою по 0,180 кг та сформувати багети. Кінцеве вистоювання протягом 60-90 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 70-75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 220°С. Час випікання 15-18 хв. з парозволоженням.

Ротаційна піч: температура випікання 210°С. Час випікання 15-18 хв. з парозволоженням. 

Багет Грісполєнта