
Багет Грісполєнта
Багет Грісполєнта
Високий вміст вітамінів, клітковини та протеїнів. Крафтова текстура. Фруктові нотки.
Тісто
0,900 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | борошно житнє обдирне | |
0,500 кг | Живі зерна Фрутті | |
0,005 кг | Екстра Бейк | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,017 кг | сіль | |
0,450 кг | вода |
Декор
0,100 кг | манна крупа |
Спосіб приготування
Тісто:
З'єднати всі інгредієнти згідго рецептури та замісити тісто 5 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса. Бродіння тіста 15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою по 0,180 кг та сформувати багети. Кінцеве вистоювання протягом 60-90 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 70-75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура випікання 220°С. Час випікання 15-18 хв. з парозволоженням.
Ротаційна піч: температура випікання 210°С. Час випікання 15-18 хв. з парозволоженням.
