Рецептури
Тістечко Алмонд з курагою та мигдалем

Два вида тіста з різними тексутрами: пісочне хрустке та кексове м’яке, з вологою структурою м’якішу, зі смаком ванілі та лимону; вкрапленнями шматочків мигдалю та кураги. Мус на основі 2-х видів шоколаду: екстра-чорного з гіркими нотками та молочного зі смаком молочних вершків, а також крем зі смаком амаретто.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто 1
0,390 кг Кукімікс Преміум
0,100 кг масло вершкове
0,088 кг яйця
Наповнювач
0,300 кг курага
0,100 кг мигдаль
Тісто 2
0,250 кг Лимонний Кекс
0,088 кг олія соняшникова
0,088 кг яйця
0,037 кг вода
Крем
0,700 кг Вершки з рослинними жирами 25%
0,150 кг Арабеска Чорна 72
0,150 кг Арабеска Молочна 34
0,400 кг Крем Лайт Амаретто
Покриття
0,200 кг Мірор Білий

Спосіб приготування

    Тісто 1:

    Змішати масло з меланжем на низькій швидкості з використанням плоского бітера (робочого органа плоскої форми), додати суміш для печива Кукімікс Преміум. Замісити тісто до стану добре вимішеного. Додати мигдаль та курагу, після чого ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися протягом 15-30 хв. Відформувати 2 тістові заготовки в квадратні форми 20*20 см.

    Тісто 2:

    Змішати всі компоненти разом на низькій швидкості з використанням плоского бітера (робочого органа плоскої форми) протягом 4 хв. Викласти тісто в 2 квадратні форми 20*20 см.

    Крем:

    Збити вершки Розетте та змішати з Крем Лайт Амаретто, потім додати розтоплений шоколад і ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Крем рівномірно нанести на випечені коржі та охолодити.

    Покриття:

    На охолоджений виріб нанести Мірор Білий, змішаний з Крем Лайт Амаретто. Декорувати шоколадним декором.

Більше

Температура випікання тіста 1:
• Подова піч: 185°C
• Ротаційна піч: 170°C
Час випікання: 10-12 хв. взалежності від тістових заготовок.

Температура випікання тіста 2:
• Подова піч: 185°C
• Ротаційна піч: 170°C
Час випікання: 12-15 хв. взалежності від тістових заготовок.

Алмонд з курагою та мигдалем