
Два вида тіста з різними тексутрами: пісочне хрустке та кексове м’яке, з вологою структурою м’якішу, зі смаком ванілі та лимону; вкрапленнями шматочків мигдалю та кураги. Мус на основі 2-х видів шоколаду: екстра-чорного з гіркими нотками та молочного зі смаком молочних вершків, а також крем зі смаком амаретто.
Тісто 1
0,390 кг | Кукімікс Преміум | |
0,100 кг | масло вершкове | |
0,088 кг | яйця |
Наповнювач
0,300 кг | курага | |
0,100 кг | мигдаль |
Тісто 2
0,250 кг | Лимонний Кекс | |
0,088 кг | олія соняшникова | |
0,088 кг | яйця | |
0,037 кг | вода |
Крем
0,700 кг | Вершки з рослинними жирами 25% | |
0,150 кг | Арабеска Чорна 72 | |
0,150 кг | Арабеска Молочна 34 | |
0,400 кг | Крем Лайт Амаретто |
Покриття
0,200 кг | Мірор Білий |
Спосіб приготування
Тісто 1:
Змішати масло з меланжем на низькій швидкості з використанням плоского бітера (робочого органа плоскої форми), додати суміш для печива Кукімікс Преміум. Замісити тісто до стану добре вимішеного. Додати мигдаль та курагу, після чого ретельно перемішати. Дати тісту відлежатися протягом 15-30 хв. Відформувати 2 тістові заготовки в квадратні форми 20*20 см.
Тісто 2:
Змішати всі компоненти разом на низькій швидкості з використанням плоского бітера (робочого органа плоскої форми) протягом 4 хв. Викласти тісто в 2 квадратні форми 20*20 см.
Крем:
Збити вершки Розетте та змішати з Крем Лайт Амаретто, потім додати розтоплений шоколад і ретельно перемішати до утворення однорідної маси. Крем рівномірно нанести на випечені коржі та охолодити.
Покриття:
На охолоджений виріб нанести Мірор Білий, змішаний з Крем Лайт Амаретто. Декорувати шоколадним декором.
Більше
Температура випікання тіста 1:
• Подова піч: 185°C
• Ротаційна піч: 170°C
Час випікання: 10-12 хв. взалежності від тістових заготовок.
Температура випікання тіста 2:
• Подова піч: 185°C
• Ротаційна піч: 170°C
Час випікання: 12-15 хв. взалежності від тістових заготовок.
