Рецептури
Печиво шоколадно-арахісове Американо

Пластична текстура шоколадного печива з легкими тріщинками на поверхні та з легка солонуватою начинкою зі шматочками подрібненого арахісу чудово підійде під індивідуальної упаковку.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,101 кг Кукімікс Американо
0,400 кг борошно пшеничне в/г
0,550 кг цукор
0,226 кг маргарин
0,144 кг яйця
Начинка
0,300 кг Чоколіна Арахісова паста Термо

Спосіб приготування

    Тісто: маргарин та яйця збити пласким бітером протягом 1-2 хв. на середній швидкості. До маси додати рецептурні інгредієнти та замісити тісто на низькій швидкості. Дати тісту відлежатись 30 хв. в холодному місці.

    Відформувати заготовки товщиною 0,4 см діаметром 9 см (35 г), відсадити начинку (15 г) та накрити другою заготовкою.

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 180°С  протягом 12-15 хв.

    Спосіб формування:

    машинний – ротор, спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч;

    ручний - розкатка→штамповка.

Печиво шоколадно-арахісове Американо