
Печиво-сендвіч з арахісовою начинкою з легкими солоними нотками.
Рецептура
Група | Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
---|---|---|---|
Тісто | |||
0,080 | кг | Суміш для печива LS | |
1,000 | кг | борошно пшеничне в/г | |
0,470 | кг | цукрова пудра | |
0,060 | кг | вода | |
0,030 | кг | патока | |
0,600 | кг | маргарин | |
0,006 | кг | сіль | |
Начинка | |||
2,000 | кг | Чоколіна Арахісова паста Термо | |
Оздоблення | |||
0,080 | кг | яйця |
Спосіб приготування
Тісто: збити маргарин з цукровою пудрою, потім додати воду, патоку та збивати до однорідної маси. Після чого змішати інші компоненти зі збитою масою і обережно вимісити тісто.
Розкатати тісто товщиною 0,2 см та відштампувати заготовки бажаної форми. На одну заготовку тіста (14 г) відсадити термостійку начинку (26 г), а потім зверху накрити іншою заготовкою (14 г). Змазати готовий напівфабрикат яйцем. Дати 10 хв. відлежатись, після чого змазати яйцем ще раз та за бажанням декорувати зверху арахісом чи шоколадними дропсами.
Параметри випікання:
Випікати при температурі 185°С протягом 10 хв.
Спосіб формування:
машинний – ротор, спеціалізована лінія для виробництва печива-сендвіч
ручний - розкатка→штамповка
