

Кекси
Кекси з різними смаками та текстурами, з додаванням карамелі, шоколадних дропсів тощо.
Мафін Лимонний
Ніжний лимонний смак та аромат.
Мармуровий кекс Шоколадно-фісташковий
Двокольорове кексове тісто, що поєднує насичений шоколадний смак з делікатним фісташковим профілем. Виріб з вологим м'якушем, вкритий контрастним декоративним шоколадним покриттям.
Пандоро Кольорова зірочка
Двокольорова пандоро на бісквітному тісті.
Паска Бісквітна
Легка та ніжна дрібнопориста структура цієї паски на основі бісквітного тіста, оздоблена шоколадною помадкою. Є чудовою альтернативою традиційній пасці.
Паска Фісташкова
Ці чудові міні пасочки, вкриті білою помадкою з шоколадним смаком й прикрашені подрібненою фісташкою, замилують не тільки дітей, а й дорослих ніжною текстурою та унікальною соковитістю м’якуша з вмістом подрібненої фісташки. Гарна ідея для легкого великоднього частування!
Паска Великодня фісташка
Паска, що поєднує ніжну текстуру фісташкового кексу та ароматну фісташкову начинку. Вона стане приємним відкриттям для поціновувачів оригінальної випічки.
Великоднє Ягня
Великоднє ягня печуть у Страсну суботу (Bílá sobota, «Біла субота»), щоб принести його до церкви на благословення у неділю. Для християн ягня символізує чистоту та невинність. У середні віки на території сучасної Чехії була традиція приносити в жертву живе ягня та їсти його як ритуальну їжу. Однак більшість чехів не були заможними, тому жертовне ягня перетворилося на солодкий пиріг, який ми знаємо і любимо сьогодні.